Toimitus- ja maksuehdot

Meillä voit maksaa käteisellä, Visa-, MasterCard-, Visa Debit-, Debit MasterCard-, VPAY-, Visa Electron- ja Maestro-korteilla. Laskutuslisä 3 euroa. Maksuaika 7 vrk netto ja yliaikakorko 8%.

Taimet ovat myyjän omaisuutta kunnes lasku on täysin maksettu.

Myymme taimia suoraan taimistoltamme ja lähetämme niitä tarvittaessa matkahuollon kautta. Tilaaja maksaa rahtikulut. Toimituksesta ilmoitetaan etukäteen puhelimitse. Mahdolliset muistutukset on tehtävä viiden vuorokauden kuluessa taimien vastaanottamisesta.

Matkahuollon rahtimaksu on muuttunut aiemmasta kiloperusteisesta hinnoittelusta. Tästä lähtien rahti on joko kiloperusteinen tai tilavuuspainon mukainen. Pensaiden astiataimilla se tarkoittaa käytännössä aina tilavuuden mukaista hinnoittelua.

Tarkkaa taimien lähettämisen hintaa emme pysty kertomaan ennenkuin tiedämme taimien ja paketin kokoluokan. Tässä esimerkkejä ruusujen astiataimien osalta rahtimaksujen suuruudesta.

1-3 ruusua 20 euroa
4-6 ruusua 27 euroa
7-10 ruusua 36 euroa
11-15 ruusua 45 euroa
16-20 ruusua 56 euroa

Muiden taimien osalta kysy arviota tilauksen yhteydessä. Hinta sisältää rahtimaksun lisäksi polttoainelisän, osoitekortin ja erilliskäsittelymaksun varovasti kuljetettaville tuotteille.

 

[Tulosta paperille]